ceskestredohori.cz
turistický
informační portál

Úvodní strana
Turistika
Encyklopedie
Ubytování a rekreace
Přehled akcí
Obchod / e-shop
Služby
Odkazy
O stránkách

MAPY PŘILEHLÝCH OBLASTÍ
Název: Novoborsko
Měřítko 1:25.000
Rok vydání: 2003, prosinec
Vydavatel: Geodézie

Mapa úchvatné oblasti na pomezí Lužickýc hor, Českého středohoří a pískovcových skal na Českolipsku nabízí díky měřítku 1:25 000 (1 cm na mapě = 250 m ve skutečnosti) velmi podrobný podklad pro plánování výletů i mimo značené turistické cesty. Zaujímá území sahající od České Kamenice a Volfartic na východě přes Nový Bor, Sloup v Čechách až ke Hvozdu a Brništi na jeho západním okraji. Tuto mapu ocení všichni, kteří marně hledají zapomenuté zříceniny hradů, málo známé skalní útvary, reliéfy či jeskyně a nebo bunkry československého předválečného opevnění (tzv. řopíky), které jsou do této mapy rovněž zaneseny.

Druhou stranu mapu zaujímá velmi kvalitně zpracovaný místopisný rejstřík všech zajímavostí, které jsou v této mapě obsaženy. Ve složeném stavu má mapa formát 12,2 x 20,4 cm.

Z Českého středohoří naleznete na této mapě jeho turisticky poměrně málo známý severovýchodní závěr a to v rozsahu Česká Kamenice, Kamenický Šenov, Nový Bor až po Horní Libchavu u České Lípy.

Velkou výhodou této mapy je početné množství místopisných názvů a to i včetně nevelkých vršků, jejichž jména a kóty byste na jiných mapách jen těžko hledali. Mapa samozřejmě zobrazuje i základní polohopisné a výškopisné informace, jako jsou zpevněné a nezpevněné cesty, vodní plochy a toky, výškové kóty, turistické značky s kilometráží, směrovníky, cykloturistické trasy, naučné stezky a samozřejmě turisticky atraktivní místa - hrady a zámky, rozhledny a místa rozhledu, zříceniny a jiné památky. Vrstevnice jsou zakresleny s rozestupem 10 metrů.

INTERNETOVÝ OBCHOD

VÝPRODEJ!
Stav: Nová Dostupnost: skladem
Cena: 18,- Kč
Zakoupení mapy:
V případě, že máte zájem o tuto mapu, objednejte si ji prosím na e-mailové adrese: info@ceskestredohori.cz, nebo na telefonu 774 923 549 (další kontaktní informace zde).

Způsob doručení: Mapu je možno zaslat dobírkou České pošty (85,- Kč). Druhou, levnější možností je zaplacení převodem na účet (po domluvě e-mailem) a následné zaslání mapy poštou (doporučeně: 39,- Kč). V případě, že si objednáte více položek, platí se jedno poštovné. Bez poštovného je možné tuto mapu předat po dohodě v Ústí n. L. nebo v Lovosicích.


Encyklopedie > Mapy > Mapa Novoborsko 1:25.000
Obchod > Mapy > Mapa Novoborsko 1:25.000

Úvod
Napište nám 
Copyright